El projecte

Els eixos principals del projecte:

El seguiment de l’assemblea de la CAF al govern ens permet veure persones corrents actuant en tots els àmbits de la política municipal. A més d’impulsar els espais de participació, aquesta assemblea decideix sobre totes les qüestions del poble i mira de trobar solucions sota les pedres davant dels obstacles, fins i tot davant la crisi. Del seu posicionament sobre l’àmbit local, se’n desprèn una visió del món.

as caf planos

Amb la Comissió Permanent de Participació Ciudadana cerquem de veure si el fet d’obrir espais de participació pot fer que més gent s’interessi per aquesta via i se la faci seva. Aquesta comissió és composta per veïns i forces de l’oposició.

El que funciona al Figaró, però, és només possible en un poble petit o es podria propagar a municipis de més població? De fet, el Figaró rep sovint visites de partits polítics independents interessats en el seu procediment; alguns vénen de municipis fins a vint vegades més grans. En l’actual crisi econòmica i política, pensem que l’experiència del Figaró pot ser inspiradora.

.

Advertisements